Säilöönotto

Kohteesta SignWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Explanation

1) Säilöönotolla tarkoitetaan henkilön ottamista säilöön niin, että hän menettää vapautensa. Tämä vapaudenmenetys ei johdu rikoksesta epäilystä eikä ole rangaistuksen luonteinen. Säilöönoton toteuttaa poliisi ja sillä pyritään yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitoon. Säilöönottoa on kahdenlaista, päihtyneen säilöönotto ja ulkomaalaisen säilöönotto 2) Vapaudenmenetys, joka ei perustu rikosepäilyyn tai rangaistukseen. Säilöönoton muotoja Suomessa ovat muun muassa ulkomaalaisen säilöönotto ja päihtyneen säilöönotto. Lähde:1) https://www.minilex.fi/a/s%C3%A4il%C3%B6%C3%B6notto-ei-ole-rangaistusta-yksitt%C3%A4isest%C3%A4-teosta 2) https://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4il%C3%B6%C3%B6notto


Voit lisätä esimerkkejä tämän viittoman käytöstä.Säilöönotto
Säilöönotto
{{{text}}}
Neutraalitila.gif
S-käsimuoto.gif
Lexical category
Luokka 1
Luokka 2
[[:category:{{{thematiccategory2}}}|{{{thematiccategory2}}}]]
Artikulaatiopaikka
Käsimuoto
Change in handshape
Yes
Mouth pattern
{{{mouthpatterns}}}
Liittyvät viittomat
{{{relation1}}}
Property "Relation" (as page type) with input value "{{{relation1}}}" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
-
{{{relation2}}}
Property "Relation" (as page type) with input value "{{{relation2}}}" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.
-
{{{relation3}}}
Property "Relation" (as page type) with input value "{{{relation3}}}" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.


Image-missing.png
{{{caption}}}


Seuraavana sanakirjassa: